Serviciile noastre

terariu plante mentenanta ingrijirea terariului

Mentenanță terarii

Plantele din terariul tău au nevoie de o tunsoare sau de mici retușuri? Vrei să introduci plante sau noi elemente de decor, dar nu știi cum poți face asta? Suntem aici să te ajutam cu sfaturi și cu expertiza noastră! Nu ezita să ne contactezi pentru a stabili împreună următorii pași pentru terariul tău.

terarii custom plante vii cadou

Proiecte custom

Ne plac provocările și soluțiile ce au la bază designul botanic. Un terariu este cu adevărat al tău atunci când este gândit și creat pe masura gusturilor și preferințelor tale. Dacă îți dorești un terariu custom, plante atipice sau aranjamente botanice originale, poți conta pe noi!

amenajari cu plante 3

Amenajări
cu plante

Îți dorești să îți petreci timpul în compania plantelor, însă nu știi care sunt cele potrivite spațiului tău? Indiferent că vorbim despre casa ta, biroul, un spațiu comercial sau terasa / grădina exterioară, te putem ajuta cu un proiect personalizat pe nevoile tale.

Design botanic pentru evenimente

Organizezi un eveniment și îți dorești să îl pui în valoare cu ajutorul unor aranjamente botanice autentice? Integram plante, flori tăiate, plante stabilizate si elemente de decor pentru a crea sculpturi în verde ce vor face evenimentul tău memorabil.

cadouri corporate

Cadouri corporate

Să dăruiești un colț de natură poate fi cel mai deosebit cadou pentru partenerii, colaboratorii sau clienții tăi. În atelierul nostru putem crea terarii sau aranjamente cu plante verzi, în serii mici sau mari, personalizate pentru a se preta oricărei ocazii.

terariu mic cu plante naturale oblong

Mărturii

Mărturiile evenimentului tău, nunta sau botez, pot fi mai mult decât un suvenir simbolic. Poti fi mini-terarii sau plante verzi în ghivece deosebite, care să aducă un strop de natură în casa tuturor celor ce participă la evenimentul tău.

Coș de Cumpărături