Termeni și condiții

Site-ul www.minimaterra.ro, este deținut și administrat de societatea Minimaterra SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 45298552, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/21077/02/12/2021, cu sediul in Str. Pucheni, Nr. 139-149 , Bloc 3, Scara 1, Mansardă, Ap. 54, Sector 5, București, România. Tel.:+40.743.136.895. E-mail: minimaterra@gmail.com.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a utiliza acest site web. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

1. Informații Generale
Acest site web este operat de MINIMATERRA SRL, cu sediul în București, România. Termenii „noi” și „nostru” se referă la MINIMATERRA SRL. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu toți termenii, condițiile, politicile și notificările stipulate aici.


2. Utilizarea Site-ului
Utilizarea acestui site este permisă numai pentru activități legale și în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile. Sunteți de acord să nu utilizați acest site într-un mod care ar putea deteriora, dezactiva, suprasolicita sau afecta site-ul sau orice altă parte a acestuia.


3. Produse și Servicii
Toate descrierile produselor și prețurile sunt supuse modificării în orice moment fără notificare. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe comercializarea oricărui produs în orice moment. Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt supuse acceptării noastre.


4. Comenzi și Plăți
Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru constituie o ofertă de achiziționare a produselor. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă. Prețurile afișate pe site sunt în lei românești (RON). Acceptăm diverse metode de plată, inclusiv carduri de credit și transferuri bancare. Plățile trebuie efectuate integral înainte de expedierea produselor.


5. Livrare

Terariile pot fi transportate doar în poziție verticală cu multă grijă. 

De aceea, putem livra doar in București și zone limitrofe, folosind Bolt Delivery. 

Terariile se trimit din atelierul nostru (sector 3, zona Ilioara) iar costul transportului variază în funcție de trafic și distanță.

Costul transportului se calculează după plasarea comenzii in funcție de zona in care se face livrarea, iar cursa este stabilită în funcție de disponibilitatea ambelor părți. Suma minimă pentru transport este de 20 lei.
Produsele sunt livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare in funcție de disponibilitatea stoc-ului.

Produsele pot fi ridicate și din atelierul nostru din sector 3, zona Ilioara.


6. Returnări și Rembursări
Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., ne puteți returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii. Produsul trebuie să fie în starea inițială și în ambalajul original. Costurile de returnare sunt suportate de către client. După primirea și inspectarea returnării, vom procesa rambursarea sumei produselor returnate  în termen de 7 zile lucrătoare. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, în decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.


7. Confidențialitate
Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a procesa comanda, a susține experiența dvs. pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politica noastră de confidențialitate. Vă asigurăm că datele dvs. vor fi tratate cu confidențialitate și nu vor fi partajate cu terți neautorizați.


8. Proprietatea Intelectuală
Toate materialele de pe acest site, inclusiv textele, graficele, logo-urile, imaginile și software-ul, sunt proprietatea MINIMATERRA SRL și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți voie să reproduceți, distribuiți, modificați sau creați lucrări derivate din niciun material de pe acest site fără permisiunea noastră prealabilă scrisă.


9. Limitarea Răspunderii
MINIMATERRA SRL nu va fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecutive care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru sau din achiziționarea produselor noastre.


10. Modificarea Termenilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare. Continuarea utilizării site-ului nostru după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.


11. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la:

Email: minimaterra@gmail.com (timp răspuns max. 1 zi lucrătoare)
Telefon: +40.743.136.895 Luni – Vineri: 09 – 18

Coș de Cumpărături